Gumbalde Resort – Golf och avkoppling i gårdsmiljö

På sydöstra Gotland i Stånga hittar ni Gumbalde Resort, en härlig resort i vacker gårdsmiljö. Här bor du bekvämt oavsett om du råkar vara golfentusiast eller bara vill njuta av god mat. Avkopplingen står nämligen i fokus här tillsammans med energigivande aktiviteter och mat.

Med närhet till oslagbar gotlandsnatur, egen gårdskrog, pub, hotell, bastu, padel och helt ny 18-håls golfbana är Gumbalde en perfekt resort för dig som vill ha en härlig vistelse på Gotland.

Golfglädje på riktigt

Gumbalde har valt att fokusera på golfglädje och här är alla välkomna att spela och utvecklas. Golfbanan är designad av Pierre Fulke och bjuder på en rolig och utmanande golfupplevelse, oavsett om du har golfvanan inne eller ej. Hela anläggningen ligger ett stenkast från andra aktiviteter, shopping, hav och kultur.

Gårdskrogen och omgivningarna

På Gumbalde finns charmiga rum i vacker gotländsk gårdsmiljö med anor från 1600-talet. Inredda i varma, ljusa toner med kvalitetssängar från Aya of Sweden och Hilding. På gårdskrogen kan du koppla av, äta gott och njuta av svalkande dryck efter en dagsuflykt till havet, en padelmatch eller 18-hålsrunda på golfbanan.          

Hela anläggningen är naturskönt belägen intill Stångas medeltida kyrka. Inom gångavstånd finns affär, motionsslinga, bastu, padel, bowling och tennisbana.