5 favoriter – Hotell i Visby

I Visby finns många hotell i flera olika stilar. Vare sig du vill bo modernt, bohemiskt eller pittoreskt finns något som kommer att passa just dig. Vi har satt ihop ett urval av våra 5 favorithotell.

Hotel S:t Clemens

Intill S:t Clemens kyrkoruin finns detta pittoreska, familjeägda hotell. Inget rum är det andra likt och med den medeltida kyrkoruinen som trädgård är det som att kliva in i en egen liten värld. År 2009 blev Clemens utsett till öns första Svanenmärkta hotell och ligger sedan dess ständigt i framkant med sitt miljöarbete.

Boka Hotel S:t Clemens

Clarion Hotel Wisby

Med över 200 rum, spa-avdelning, restaurang, mötesrum och en gedigen festvåning finns det plats för alla. För den riktiga finsmakaren finns Berghska rummet, en exklusiv svit med två våningar i klassisk Empire-stil. På hotellet finns också den omtalade vinterträdgården, som står öppen för alla.

Boka Clarion Hotel Wisby

Scandic Visby

Klassikern i hamnen mitt emot färjeterminalen. Här sover du gott om nätterna med gångavstånd till stadskärnan och Visby ringmur. Utomhuspoolen är öppen juni – september. Bubbelpoolen bjuder in till avslappning året om under den spektakulära stjärnhimlen!

Boka Scandic Visby

Visby Börs

Det 4-stjärniga hotellet Visby Börs är på en och samma gång innerstadens äldsta och nyaste hotell. I packhuset med anor från 1200-talet bor du i eleganta rum med sober stil. Vistelsen kan även tillbringas i något av de åtta sekelskiftesrummen i miljö från sent 1800-tal.

Boka Visby Börs

Villa Alma

Boutiquehotellet med Visbys allra bästa läge – i hjärtat av Almedalen. Alla rum är unika och nyrenoverade med en hänförande utsikt över havet och solnedgången. I matsalen bjuds det på en omtalat god frukost och till sommaren öppnar restaurang Almas som serverar asiatiskt med kända kockar vid spisen.

Boka Villa Alma