Hitta boende på Gotland

När du ska resa till Gotland finns det många olika sorters boende att välja mellan. Du kan bo på hotell eller vandrarhem, hyra stuga, campa med husvagn, husbil eller tält. På Gotland finns allt från bekväma och femstjärniga hotell till enklare camping mitt i naturen.

Hyr en stuga på Gotland

Bo i en stuga eller en lägenhet på Gotland. De finns att hyra över hela ön – Från Fårö i norr till Sudret på södra Gotland. Vill du bada, se på raukar och ha nära till stränder är kanske boende i en stugby nära havet ett lockande alternativ. Vill du känna av pulsen från Visby eller något annat ställe med krogliv i närheten finns det boende som passar det valet. Ett tips kan vara att dela upp vistelsen och bo på olika ställen, för att upptäcka flera platser. Det finns mycket att uppleva och göra på Gotland.

Stugor och lägenheter på Gotland.

Bo på hotell eller B&B

Gotland har många hotell och pensionat, spridda över hela ön. Välj mellan moderna och bekväma boenden, eller pittoreska och idylliska alternativ. Bekväma sängar och skön atmosfär finns i den medeltida hansestaden Visby såväl som i mer lantlig och harmonisk miljö. Det finns många möjligheter att boka paket med mat, dryck och andra upplevelser, för både kortare besök till längre semestrar.
Hitta ditt boende här.

Campa på Gotland

På Gotland finns en mängd härliga campingar med gott om campingplatser för såväl husvagnar och husbilar som för tält. Campar du får du dessutom ett boende med garanterad närhet till hav eller natursköna områden.

Öns många anläggningar har varierad standard, vilket innebär att du kan välja mellan enklare campingupplevelse, en femstjärnig resort och allt däremellan. Kanske är det en boendeanläggning med upplevelser för barnen som lockar.

Campar du i det fria måste du komma ihåg allemansrätten. När du vistas i naturen är det viktigt att visa hänsyn till djur, natur, markägare och andra människor.

Hitta ställplats för husbil och husvagn

Utforska öns stora utbud av ställplatser, campingar och fricampingar. Att resa med husbil eller husvagn till Gotland är ett fantastiskt sätt att uppleva alla öns skatter och smultronställen – och ställplatser finns det gott om.

Till campitkartan