Boende

Visby Börs

Ett 4-stjärnigt hotell i Visby innerstad där det vackra packhuset från 1200-talet, de murriga stenväggarna och historiska detaljerna sätter känslan. En fullträff för dig som letar efter ett boende med karaktär i Visby.

Inrett med omsorg

Rummen på Visby Börs har en bas av varma, ljusa toner tillsammans med ett gediget mörkt trägolv och vackra kalkstensdetaljer. Varje rum är sedan unikt inrett med stor omsorg och till varje detalj. Här blandas den historiska prägeln med lyxiga möbler och interiörer från Artwood, vilket kompletterar packhusets karaktär med en elegant och sober stil.

En bra start på dagen

Visby Börs ger dig som turist på Gotland den bästa starten på dagen, här läggs stor kärlek på både presentation och service. Frukosten tillagas största möjliga mån från grunden och med noga utvalda produkter och råvaror – och här finns något för alla. Dagligen serveras gott om gluten- och laktosfria alternativ. Den vackert framdukade frukostbuffén innehåller både varma och kalla frukostalternativ. Här kan du ta för dig av den hälsosamma frukosten, men även av goda bakelser som doftar långt ut i korridoren – sådant man ibland vill unna sig när det vankas hotellfrukost.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst

    |Hotell Visby|Visby Börs|

    Boende

    Villa Alma

    Villa Alma är boendet för dig som vill ha det lilla extra. Här har du havet på ena sidan och Almedalen på den andra.