Boende

Villa Alma

|Hotell Visby|Visby Börs|

I hjärtat av Almedalen och med havet som närmsta granne ligger det vackra boutiquehotellet Villa Alma. Ett fantastiskt hotell med unika och personligt inredda rum. Ett semestertips för dig som är turist på Gotland, men även för öborna som vill avnjuta en härlig helg i Visby.

Ett hotell med unikt läge

Villa Alma är boendet för dig som vill ha det lilla extra. Här har du havet på ena sidan och Almedalen på den andra, vilket gör det unikt. Strax utanför dörren ligger dessutom strandpromenaden, Visby Havsbad, Kruttornet, Botaniska Trädgården, Visby Innerstad, Hamnen och Glassmagasinet.

Villa Alma har omtalats för sin mysiga inredning och sitt fantastiska läge.

Almas Terrass

Under vår, sommar och höst håller Almas Terrass öppet där man kan avnjuta en välsmakande frukost, middag eller drink. Terrassen i sig är en liten oas bland växter, träd, mysiga textilier och lampor som hänger över borden och ramar in innergården. En restaurang väl värd ett besök. Är du dessutom här kvällstid, och har turen på din sida, kan du även uppleva en magiskt vacker solnedgång.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst

    |Stora Gåsemora

    Boende

    Stora Gåsemora på Fårö

    Fårö kan vara helt förtrollande och en av de platser man bör besöka och bo på är Stora Gåsemora. Gården med havet i öster där solen och månen stiger upp ur horisonten har utsikt över hedar, himmel och hav.