Mat & dryck

Restaurang Lindgården

|

Värdshuset Lindgården ligger på Strandgatan i Visby och har ett erkänt gotländskt kök med en vackert lummig park att njuta av under sommartid. I Lindgårdens Ginbar kan du även botanisera bland många olika typer av gin och tonic.

En del av Kulinariska Gotland

Förutom att vara ett erkänt gotländskt kök är Restaurang Lindgården även en del av nätverket Kulinariska Gotland, som har visionen av att skapa en totalupplevelse för varje gäst i form av mat, dryck och miljö – och samtidigt visa upp den mångfald som finns inom gastronomin på Gotland. Restaurangen serverar klassisk mat på lokala och närproducerade råvaror. Sommartid sitter du under valnöt- och mullbärsträd i parken och under resten av året inne i värdshusets vackra matsalar.

Gingården

Uppskattar du en klassisk Gin & Tonic kommer du att älska Gingården. Här botaniserar du bland olika ginsorter – gotländska, svenska och utländska. Det finns även ett stort urval av tonic. Varje Gin & Tonic är både smaksäker och en fröjd för ögat. Gingården är öppen året om, men flyttar efter sommaren upp på övervåningen i värdshuset.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst