Boende

Surflogiet – Glamping med hästensängar och surfkänsla

|Surflogiet

Bara ett stenkast från Tofta strand, på Gotlands västra sida och i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet – ett magiskt ställe som inbjuder till lek och aktiviteter. Surflogiet är ett litet paradis med rötterna i surfkulturen och ett stort hjärta för livsstilen och jorden vi lever på.

Hit kan du som letar efter ett naturnära boende på Gotland åka, men du kan också åka hit för att äta en god middag eller gå på kurs.

Lär dig surfa

Bli inte överraskad om du ser barn och föräldrar som skejtar i rampen, eller försöker sig på SUP ute i havet. En aktiv semester på Gotland kanske börjar precis här på Surflogiets eget strandområde där du kan aktivera dig med SUP eller gå en surfkurs. För dig som letar efter saker att göra på Gotland bjuder stränderna vid Surflogiet in till en rad aktiviteter, både för vuxna och barn. Vad sägs exempelvis om en SUP kurs, surfkurs, sunset paddle, skate school eller kanske jonglering?

Vakna på stranden

Lyxar du till det och väljer att övernatta på Surflogiet så sover du gott i tält i sängar från Hästens. Sängarna är endast byggda av naturmaterial så som bomull, lin, ull och svensk fura. Förhoppningsvis får du en god natts sömn till vågornas brus på en av Gotlands fina stränder.

För dig som bor på Surflogiet och gillar att äga dig åt aktiviteter på din semester erbjuds fri tillgång till utrustning som surfbrädor, SUP, våtdräkter, kajaker, cyklar och bastu.

Ekologiskt och gott

Surflogiets restaurang ligger mitt på stranden och här äter du en god middag tillsammans med vänner och familj. Maten är enkel, god och ekologisk och dryckerna kommer till stor del från lokala producenter på Gotland.

Här tar du med fördel av dig skorna, känner sandkornen kittla dina fötter och solen värma ditt ansikte. Barnen leker i sanden eller tränar på slacklinen.  

Till Surflogiet kan du ta dig med bil, cykel eller buss.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst