Boende

Stelor – Ett gotländskt gårdshotell

En resa på 25 minuter söderut från Visby tar dig till gårdshotellet Stelor. På gården finner du stenhuset från 1700-talet som består av sju unika rum och kök. Här hittar du även restaurangen som är öppen under både lunch och kvällstid. 

Gotländskt gårdshotell

På Stelor har man inspirerats av det gotländska. I varje rum har man låtit en gotländsk konstnär hänga upp sin konst och kopparna kommer från en keramiker i närheten. Dessutom hittar du ekologiska lakan i sängarna och hudvårdsprodukter från Care of Gerd som svensktillverkar ekologiska produkter. Stelor erbjuder olika paket året om. Njutarpaketet som ger dig en paus i vardagen eller livsnjutarpaketet där du tillbringar två härliga nätter på gården, dessutom ingår en härlig middag.

Restaurangen och omgivningarna

För Stelor är hållbarhet en hjärtefråga. Här bjuder restaurangen på mat efter säsong och utifrån vad de lokala bönderna har skördat och slaktat.

Sommartid brukar musiken flöda i ladan på Stelor. Hit kommer oftast fantastiska artister och du kan samtidigt njuta av en riktig gårdsmiddag. 

Stelor ligger granne med en av Sveriges vackraste golfbanor – Visby GK. Ett mästerverk vid havet. Älskar du golf är det här en bana som du måste besöka när du kommer till Gotland. Dessutom ligger Surflogiet inte långt ifrån gården, där du kan ta en surfkurs, åka SUP bräda eller kanske lära dig jonglera.

Så letar du efter boende eller en restaurang på södra Gotland så är det här definitivt värt ett besök.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst

    |Hotell Visby|Visby Börs|

    Boende

    Villa Alma

    Villa Alma är boendet för dig som vill ha det lilla extra. Här har du havet på ena sidan och Almedalen på den andra.