Sommar

Sommar på Gotland – om du gillar konserter och uteliv

Musik och fest blir snäppet bättre i rätt miljö – och gärna en gotländsk sådan. Under sommaren finns många möjligheter till oförglömliga festliga upplevelser på ön.

Sommarkonserter

Från techno till country, pampiga scener till intima lador – musikscenen på Gotland har något för alla smaker.

 • Visby: Upplev en mängd konserter i Visby, där stadens historiska miljöer skapar en magisk atmosfär för livemusik. Här kan du njuta av allt från små akustiska spelningar till större evenemang med välkända artister.
 • Fårö: Fårö är inte bara känt för sina vackra landskap, utan också för sina sommarkonserter. Musik i en unik och naturskön miljö garanterar minnen för livet!
 • Stelor: Besök Stelor, en gård som har förvandlats till en kulturell mötesplats med regelbundna konserter. Här ackompanjeras musiken med en mysig och intim atmosfär, och möjligheten att njuta av god mat och dryck samtidigt. Glöm inte att hälsa på hönsen som går lösa i trädgården!
 • Karaokebaren: I en gammal innerstadsvåning, ovanför restaurang Brorsan, hittar du Karaokebaren – det perfekta stället för dig som helst tar ton själv.

Här kan du läsa mer om evenemang och även passa på att boka en konsert.

Strandfester

Man måste ha bott under en rauk för att ha missat feststämningen som sprudlar på Gotland under sommaren! Den här lilla ön i Östersjön lockar faktiskt några av världens främsta DJs och mest partysugna besökare.

 • Tofta Beach Club: Tofta Strand är känt för sina livliga beachpartyn där du kan dansa barfota i sanden till tonerna av både lokala och internationella DJs. Avslappnat, festligt och ett avslut på dagen som lockar både lokalbor och besökare.
 • Kallis: En av Europas mest ikoniska dagklubbar! Här kan du gå på bland annat White Party och Pink Party, eller Everyday Party – Kallis har nämligen öppet varje dag från klockan 12 under högsäsong.

Kolla också in…

Sommar på Gotland – om du gillar natur och äventyr

Sommar på Gotland – om du gillar historia

Vi må vara lite partiska, men det verkar onekligen som Gotland har allt. Den enda frågan som kvarstår är: hur ska du hinna med allting på en semester? Vi kan trösta dig med att Gotland – det är ett ställe man sällan åker till bara en gång. Varmt välkommen hit, och varmt välkommen tillbaka.

Boka din nästa resa här

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

  Andra har också läst

  Sommar

  Medeltidsveckan på Gotland

  Har du någonsin drömt om att kliva rakt in i en medeltida saga? Under vecka 32 får du chansen att göra det på riktigt! Med över 50 000 besökare varje år och mer än 600 aktiviteter, är det inte förvånande att Medeltidsveckan i Visby har vuxit till att bli ett av Europas största och mest spektakulära medeltida evenemang.

  Sommar

  Partyveckan på Gotland

  När solen går ner över Gotland, börjar festen på allvar! Här är ett gäng hållplatser som är värda ett besök på er gotländska krogrunda, oavsett om ni tajmar in vecka 29 eller inte.