Outdoor

5 fina golfbanor på Gotland

|Golfbanor på Gotland|Golfbanor på Gotland

Golf vid havet, i skogen, med enbuskar och friska vindar som utmanar dig. På Gotland finns golfbanor för alla – på anläggningar med mycket mer än bara själva golfspelandet. 
På skönt gröna greener, med friska vindar, en lång säsong och naturen ständigt nära blir upplevelsen något extra. Förutom golfbanorna nedan finns också flera pay and play-banor. 

Visby GK Kronholmen

Internationellt prisad och mycket uppskattad för sitt läge vid havet. Variationen på banan, finishen på varje hål, greenerna och stämningen på klubben bidrar till totalupplevelsen. Väder och vind utmanar verkligen på de 27 hålen. Inte bara golfupplevelsen håller toppkvalitet. Prima restaurang, 20 meter från havet, driving range och träningsytor med puttinggreener och fairways ger det lilla extra. Goda konferensmöjligheter och promenadstråk. En välsorterad shop utrustar dig med det senaste i golfkläder och golfklubbor.

Till Visby GK

Gumbalde Resort

Golfglädje i Gotlandsidyll. På Gumbalde tror man på den goda stunden både på och utanför golfbanan. Här kan du spela på en totalrenoverad golfbana med 18 hål, signerad Pierre Fulke. Allt i en idyllisk Gotlandsmiljö. Golfbanan bjuder på en kvalitativ mix av hål, som är både utmanade och rolig. Golfträning för alla nivåer går att boka. Utanför själva golfen finns såväl hotell som padelbanor och mat i vacker gårdsmiljö. 

Till Gumbalde GK

När GK

Golf på gotländska. I vackra När ska spelet avspegla Gotland. Enbuskarna är i spel och banan är naturligt utformad i miljön. Den gotländska naturen är helt enkelt oerhört närvarande. Oavsett din spelnivå har du behållning av banan. Den varierande karaktären sätter piff på spelet. Många hål är knixiga, så som spelare behöver planera din taktik. Här finns också träning i ett uppdaterat träningsområde, en stugby, golfshop och restaurang. Här kan du räkna med ett skönt häng i en fridfull miljö, tillgänglig och hållbar för alla!

Till När GK

Slite GK

Öns snabbaste greener. Intill Gotlands egen skärgård i Slite finns en bana i härlig miljö, där varje hål återfinns i ett eget rum i naturen. Med en hel del vatten och utmanande greenområden blir det en sporrande uppgift att gå runt de 18 hålen. Här spelar du på förmodligen Gotlands snabbaste greener av alla golfbanor. Slite GK:s bana passar alla – från scratch till höghandikapparen. Atmosfären är omtalad skön i och runt klubbhuset. Restaurang och ställplatser för husbilsgolfare lockar också

Till Slite GK

Ljugarns GK

Vacker skogsbana i fagra Ljugarn. Nio utmanande fullängdshål, ritade av välrenommerade banarkitekten Jan Sederholm. Här blir både medlemmar och gäster snabbt en del av trevlig gemenskap, med aktiviteter som förenar golf med lättsamt umgänge. Det är lätt att hitta speltider, även under en hektisk högsäsong. Ljugarn lockar familjer och golfare med medelhögt och högt handicap. Kafé och restaurang under högsäsong, padelbanor, ställplats, utegym och vandringsleder. 

Till Ljugarns GK

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst

    |

    Outdoor

    Cykla och vandra på Gotland

    Med vackra vandringsleder och mängder av rutter för cykling längs den 80 mil långa kusten är Gotland drömmen för friluftsälskaren. Här är tipsen för dig som vill cykla och vandra på Gotland.