Boende

Ljugarn Semesterby

|

Ljuvliga Ljugarn. En av Gotlands äldsta och mest älskade semesterorter. Ljugarn ligger på Gotlands östra kust och bjuder på härliga sandstränder, restauranger och även ett av Gotlands mest fotograferade fiskelägen.

Det fantastiska läget

I närheten av Folhammars naturreservat, där du för övrigt hittar ett av Gotlands vackra raukfält, ligger Ljugarn Semesterby. Dess fantastiska läge är ett bra boendealternativ för dig som önskar självhushåll och lugn och ro under din semester på Gotland, men ändå vill kunna gå till krogen och hem igen. Här finns plats för glamping, husvagn, tält eller stuga. Närheten till havet, utbudet på service och aktiviteter tillsammans med det fina läget på ön, gör Ljugarn Semesterby till ett bra val för dig som söker en härlig vistelse på Gotland.

Aktiviteter, stränder och sevärdheter

Här hittar du något att göra varje dag – kanske ta ett dopp i havet, spela golf eller njuta av god mat på någon av Ljugarns alla fantastiska restauranger. På själva anläggningen finns dessutom pool, pingisbord, bouleplan och lekplats.

Här hittar du både sevärdheter, stränder, raukar och fiskelägen. Ett perfekt boende för dig som vill uppleva mycket av Gotland.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

  Andra har också läst

  ||På Strandakar kan du njuta av god mat och dryck

  Boende

  Från fästning­
  till designhotell

  På den magiska platsen vid Bungenäs på Gotland förvandlas fästningen från ett byggnadsminnesmärke till ett hotell 2004. Det är ett sevärt boende som är väl värd ett besök – vare sig du önskar övernatta eller bara avnjuta en god middag.