Boende

Kalk Hotel

På Strandgatan, i en vacker byggnad från 1600-talet ligger Kalk Hotel. Ett varsamt renoverat boutiquehotell mitt i världsarvsstaden Visby. Här bor du som önskar närheten till Almedalen, staden och havet men som samtidigt söker det där lite mer genuina och varma.

Läget, rummen och utsikten

Kalk Hotel ligger granne med Lilla Strandporten, Gotlands Museum Fornsalen och ett urval av stans härliga restauranger och barer. För dig som söker ett mysigt boende för din semester på Gotland och i Visby så är det här ett riktigt bra alternativ. Hotellet är lika sagolikt härligt sommar som vinter.

Här finns tjugoen rum som alla bjuder på härliga ljusinsläpp, sköna sängar från Jensen och lyxiga badrum med gotländska kalkstensdetaljer. Alla rum är unika allt från tapeter, sänggavlar till handfat.

Några rum har balkong med utsikt över staden, havet och vackra Almedalen. Perfekt för att njuta av morgonens första kopp kaffe, en siesta efter en härlig dag i Visby eller varför inte ett glas bubbel innan middagen på någon av stans fantastiska restauranger. Kanske har Kalk en av Visbys finaste terrasser med utsikt över innerstaden, Almedalen och havet.

En riktigt god frukost

Frukostbuffén är något extra och här erbjuds en härlig frukost med en hälsosam twist. Bland de nybakade bröden hitta ni Kalks hemmagjorda müsli, granola och energishots.   Ett boende på Gotland för dig som gillar det varma och genuina, som uppskattar ett bra läge och en riktigt god frukost.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst