Boende

Mickels Turistgård i När på östra Gotland

Är du ute efter en riktigt lantlig semester på Gotland? Strax utanför den lilla byn När, med närhet till golfbana och en av Gotlands vackra sandstränder, ligger Mickels Turistgård. Här bor du bekvämt i den före detta bondgården.  

Bo på gården

På Mickels Turistgård kan du välja mellan att hyra en stuga eller lägenhet runt en stor öppen gräsplan – utan insyn till varandra. Boendena är fullt utrustade för självhushåll med egen uteplats med trädgårdsmöbler och grill.

Gårdsplanen bjuder in till härlig lek och roliga aktiviteter som kubb, kricket, badminton och fotboll – många spel, rack och bollar finns att låna på gården. Du kan även spela en runda pingis och de yngsta kan leka vid sandlådan eller ta en sving på gårdens gungor. På gården bor även hunden Zacke.

Omgivningarna på östra Gotland

Östra Gotland är en spännande plats att upptäcka, här finns både fina stränder och ett rikt kulturliv. Eftersom gården ligger på landet finns dessutom många kringliggande bondgårdar med kor, lamm och hästar.

Ett semestertips är också att besöka Närsholmen, området vid Nabben eller Djaupby, det är en härlig upplevelse och här passar det utmärkt att antingen cykla eller vandra.

Mickels ligger ca 800m från Närs golfbana. Banan är en 18-håls naturbana i öppen terräng med inslag av skog i fin, havsnära gotlandsnatur. I anslutning ligger också en restaurang och golfshop. I närområdet finns bland annat ICA-butik, gårdsbutiker och bageri. Du som vill ta en paus från vardagslivet och i stället fylla på med lite lantlig energi i hela dess mening, då är detta det perfekta boendet på Gotland för dig.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst

    |Hotell Visby|Visby Börs|

    Boende

    Villa Alma

    Villa Alma är boendet för dig som vill ha det lilla extra. Här har du havet på ena sidan och Almedalen på den andra.