Boende

Svanenmärkta – Hotell S:t Clemens

Vackert beläget innanför Visbys ringmur, vägg i vägg med S:t Clemens underbara kyrkoruin, ligger svanenmärkta Hotell S:t Clemens. Bara några minuters promenad bort ligger Stora Torget där du har ett stort utbud av härliga restauranger och kaféer. Innerstadens shopping har du också runt knuten. Ett perfekt boende för dig som gillar det mysiga och charmiga. Hotellet består av fem gamla hus precis intill Botaniska trädgårdens lugn.

Rummen och kyrkoruinen

På hotellet finns 30 rum, varav alla har en personlig prägel. Inget rum det andra lik, vilket bidrar till det familjeägda hotellets personliga atmosfär. Rummen sammanbinds av två vackra, skyddade trädgårdar.

Magiskt nog ligger kyrkoruinen S:t Clemens vägg i vägg med hotellet. Så skulle lusten falla på kan ni passa på att döpa ert barn, gifta er eller bara ta en fika i denna fantastiska sevärdhet från medeltiden.

Frukost avnjuter ni en trappa upp i det ståtliga artonhundratalshuset eller om det är sommar passar du kanske på att avnjuta frukosten i trädgården med rosenbuskar och ruinen som fondvägg.

Ett boende med ambitioner

Som svanenmärkt hotell har man höga ambitioner vad det gäller kvalitet, miljötänk och lokala varor. Minst 50% av allt som serveras är ekologiskt och hel del godbitar kommer så klart från Gotland. Det här är helt enkelt ett boende för dig som vill uppleva Visby på nära håll med alla dess sevärdheter, restauranger och med havet på andra sidan Botaniska trädgården.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst