Boende

Boende i lantlig lyx på Strandakar

Mitt i naturen, inbäddat bland grönska och tallar, ligger Strandakar – En plats för avkoppling och stillhet där du även kan avnjuta fantastisk mat.

Ett lugnt och harmoniskt boende

Ersätt vardagens stress med lugn och harmoni på Strandakar Hotell & Restaurang. Njut av god mat och dryck, den vackra naturen och all den kultur som finns i omgivningarna. Här finns även aktiviteter som boule, steggolf och kubbspel i trädgården.

För dig som är badsugen finns här även cykel att hyra för att ta dig den dryga kilometern bort till Herta badstrand. På Strandakar kan du som söker efter boende på Gotland njuta av en härlig semester. Här finns tolv stora, lyxiga rum med egen uteplats. Rummen har modern inredning och generösa badrum.

Restaurang, örter och honung

Många som besöker Strandakar gör det för den fantastiska maten. Strandakars kökschef, Andreas Hedman, och hans team använder lokala produkter och samarbetar med flera lokala aktörer för att kunna erbjuda närodlade råvaror av högsta klass – Bosarve Bageri i När, Heffride gård i Burs, Dalbo gård i När och Lammboden i Stånga är några av aktörerna.

I trädgården odlas egna örter, men Strandakar har även en självförsörjande produktion av honung. Trädgården i sig är en historisk plats där du kan hitta gravar från brons/järnåldern. Dessutom kan du njuta av både orkidéer och vackra fåglar.

På Strandakar finns två restauranger – Bistro S som ligger belägen på innergården och Restaurant Strandakar som erbjuder avsmakningsmeny och har öppet även efter sommarsäsongen. Så söker du ett boende eller en restaurang på Gotland så är Strandakar väl värt ett besök. Dessutom ligger en av Gotlands vackraste och mest långgrunda stränder i närheten. Bara den är värd att besöka.

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst