Boende

5 favoriter – Hotell i Visby

|Hotell Visby|Visby Börs

I Visby finns många hotell i flera olika stilar. Vare sig du vill bo modernt, bohemiskt eller pittoreskt finns något som kommer att passa just dig. Vi har satt ihop ett urval av våra 5 favorithotell.

Hotel S:t Clemens

Intill S:t Clemens kyrkoruin finns detta pittoreska, familjeägda hotell. Inget rum är det andra likt och med den medeltida kyrkoruinen som trädgård är det som att kliva in i en egen liten värld. År 2009 blev Clemens utsett till öns första Svanenmärkta hotell och ligger sedan dess ständigt i framkant med sitt miljöarbete.

Boka Hotel S:t Clemens

Clarion Hotel Wisby

Med över 200 rum, spa-avdelning, restaurang, mötesrum och en gedigen festvåning finns det plats för alla. För den riktiga finsmakaren finns Berghska rummet, en exklusiv svit med två våningar i klassisk Empire-stil. På hotellet finns också den omtalade vinterträdgården, som står öppen för alla.

Boka Clarion Hotel Wisby

Scandic Visby

Klassikern i hamnen mitt emot färjeterminalen. Här sover du gott om nätterna med gångavstånd till stadskärnan och Visby ringmur. Utomhuspoolen är öppen juni – september. Bubbelpoolen bjuder in till avslappning året om under den spektakulära stjärnhimlen!

Boka Scandic Visby

Visby Börs

Det 4-stjärniga hotellet Visby Börs är på en och samma gång innerstadens äldsta och nyaste hotell. I packhuset med anor från 1200-talet bor du i eleganta rum med sober stil. Vistelsen kan även tillbringas i något av de åtta sekelskiftesrummen i miljö från sent 1800-tal.

Boka Visby Börs

Villa Alma

Boutiquehotellet med Visbys allra bästa läge – i hjärtat av Almedalen. Alla rum är unika och nyrenoverade med en hänförande utsikt över havet och solnedgången. I matsalen bjuds det på en omtalat god frukost och till sommaren öppnar restaurang Almas som serverar asiatiskt med kända kockar vid spisen.

Boka Villa Alma

Prenumerera på Gotland

Signa upp på nyhets­brevet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration och erbjudanden direkt i din inkorg.

Fyll i din mejladress så missar du inget:

    Andra har också läst