Golf på Gotland

7 golfbanor på Gotland

Gotland har sju golfbanor. Allt från enkla pay-and-play-banor till prisbelönta 18-hålsbanor. Vid somliga finns det övernattningsmöjligheter, några har restauranger och shop. Färdiga paket med boende, greenfee och middag finns på flera banor, liksom möjligheten att boka en kurs och bättra på svingen.

Gumbalde Golfklubb

Nära Ljugarn, prima 18-hålsbana, signerad Pierre Fulke. Förutom förträfflig golf finns padelbanor, gårdskrog, cykeluthyrning och hotell.

Visby Golfklubb vid Kronholmen

Rankad som Sveriges främsta av Svensk Golf och som Nordens tredje bästa av Golf Digest. Naturskönt belägen intill havet. Såväl 9-hålsbanan som 18-hålsbanan är designad av Pierre Fulke och Adam Mednickson håller hög europeisk klass.

Suderbys golf

En enkel pay-and-play några minuter söder om Visby. Perfekt för dig som är nybörjare eller vill pröva på golf. När du betalar spelavgiften ingår lån av klubbor, bag och vagn.

Gotska Golfklubb

En golfbana med extra dimension tack vare dess vindutsatta läge. Med en placering strax utanför Visby passar banan perfekt för dig som vill ta en snabbare golfrunda.

Ljugarns Golfklubb

Förutom närheten till semesterparadiset Ljugarn har denna skogsbana ett ljuvligt lugn över sig. Golfbanan har dessutom en optimal längd för dig som är nybörjare.

När Golfklubb

Har du provat på att spela ”kåks”? Det är inte konstigt om det låter främmande, kåks är nämligen en form av golf som bara finns i När. Är du nyfiken kan du testa spelet på Närs karaktäristiska golfbana.

Slite Golfklubb

Den här golfbanan sticker ut från mängden med sina stora och undulerade spelytor. Omgiven av den vackra naturen får du en härlig golfupplevelse som skapats av den prisbelönte golfbanearkitekten Christian Lundin.