Tidlöst och klassiskt

Värdshuset Lindgården

Ett gemytligt boende på Gotland i medeltida miljö. Värdshuset Lindgården ligger på Strandgatan i Visby och har förutom hotell ett erkänt gotländskt kök med en vackert lummig park att njuta av under sommartid.

Värdshuset Lindgården

Åtta dubbelrum – sexton bäddar i det mysiga Visby, beläget innanför murarna i den vackra parken. Hotellet är totalrenoverat våren 2016. Här finns även svit och juniorsvit längst upp i stora huset som byggdes 2019.

Varje rum i parken har egen ingång, skrivbord och TV. Sviterna ligger på tredje planet i huvudbyggnaden, två trappor upp utan hiss. Dusch och toalett finns i alla rum. Frukost ingår och serveras på vårt grannhotell Kalk Hotel som ligger cirka 100 meter söder om oss på Strandgatan. Värdshuset Lindgården är öppet året runt.

Restaurang Lindgården

Förutom att vara ett erkänt gotländskt kök är Restaurang Lindgården även en del av nätverket Kulinariska Gotland, som har visionen av att skapa en totalupplevelse för varje gäst i form av mat, dryck och miljö – och samtidigt visa upp den mångfald som finns inom gastronomin på Gotland. Restaurangen serverar klassisk mat på lokala och närproducerade råvaror. Sommartid sitter du under valnöt- och mullbärsträd i parken och under resten av året inne i värdshusets vackra matsalar.

Gingården

Uppskattar du en klassisk Gin & Tonic kommer du att älska Gingården. Här botaniserar du bland olika ginsorter – gotländska, svenska och utländska. Det finns även ett stort urval av tonic. Varje Gin & Tonic är både smaksäker och en fröjd för ögat. Gingården är öppen året om, men flyttar efter sommaren upp på övervåningen i värdshuset.