En lokal smakupplevelse

Smakrike Krog & Logi

På östra Gotland, i ljuvliga Ljugarn, skapar du minnen. På Smakrike Krog & Logi är maten och atmosfären av den kaliber som får dig att berätta historier för vännerna om dem, långt in på hösten.

Smakrike Krog

På restaurangen kan du avnjuta en måltid med det bästa ön har att erbjuda, alltid tillagad med mycket känsla och kärlek. Här är den lokala prägeln ett givet inslag och de förstklassiga råvarorna kommer från flera av Gotlands kunniga och passionerade producenter.

Här erbjuds två middagsalternativ, antingen avnjuter man måltiden i matsalen där lokala råvaror står i fokus och kockarnas kreativitet får full frihet eller ett lite enklare alternativ från bistromeny. Självfallet är baren även öppen för dryckesgäster.

Smakrike Logi

Närheten till havet med möjligheten att gå ned till stranden för ett morgondopp sätter guldkant på vistelsen. Här finns 6 nya härliga hotellrum, alla kärleksfullt inredda i en unik miljö. Fastigheten som tidigare inrymde skeppshandel är nu helt ombyggt till ett litet och personligt boende med mycket charm och gamla detaljer.

Inredningen har inspirerats av Ljugarn vid sekelskiftet och samtliga rum har helkaklade badrum och gedigna trägolv av gotländsk furu. Logiets svit har himmelsäng, braskamin och bubbelbad – perfekt om man vill unna sig något alldeles extra.

Öppettider för Smakrike Krog & Logi

Restaurang och bar är öppen alla dagar under högsäsong – från midsommar till och med 28 augusti. Under mellan och lågsäsong hållet Smakrike helgöppet.

Under vissa storhelger är öppettiderna utökade/ändrade.

Boendet och restaurangen håller helt stängt under några veckor under perioden januari – mars.