Fridfull camping på östra Gotland

Sandviken Strandby – Camping & Vandrarhem

En av Gotlands finaste sandstränder ligger i Sandviken. Här njuter du under sommaren av sol och bad på den kilometerlånga, långgrunda sandstranden. Sandvikens strand ligger på östra Gotland cirka fem mil från Visby och inte långt därifrån hittar du Sandviken Strandby som erbjuder camping och vandrarhem.  

Ett enklare boende med magisk omgivning

Till Sandviken Strandby lockas många av just sol och bad, eller för att njuta av soluppgången från stranden tidigt en morgon. Här kan man även uppleva en fantastisk utsikt från Östergarnsberget, insupa doften av rökt fisk och njuta av tystnaden på kvällspromenaden.

Boendet erbjuder allt från dubbelrum till familjerum, camping med tält, husvagn eller husbil. Här bor du ganska enkelt, men det har inte gjorts några eftergifter på vare sig ordning eller renlighet.

Campingen är fridfull och håller god standard. På området finns servicehus med toaletter och duschar, diskbänk, samt tappställen med färskvatten och latrintömning.

I det lummiga området bredvid husvagnscampingen hittar du tältcampingen.

Sandviken Strandby passar ung som gammal, familj som skolklass och mindre som större sällskap. Dessutom finns rum för funktionshindrade och en handikappanpassad väg ner till havet.

Ett boende för dig som vill bo nära havet och njuta av en av Gotlands vackra stränder.